Χριστουγεννιάτικες Εκδηλώσεις

By paidologio@gmail.com

Τα Χριστούγεννα είναι εδώ!

Το κέντρο μας ετοίμασε αρκετές και ενδιαφέρον εκδηλώσεις για τους μικρούς μας φίλους! Σας περιμένουμε!

Tο ξωτικό του ΠΑΙΔΟλογίου επιστρέφει για να μας διηγηθεί την 2η Χριστουγεννιάτικη περιπέτεια του φτιάχνοντας τα πιο νόστιμα γλυκά και χορεύοντας σε γιορτινούς ρυθμούς. Τα παιδιά μεταμορφώνονται σε ξωτικά και νεράιδες για να βοηθήσουν το ξωτικό! Τραγουδάνε και παίζουν μουσική για να ξυπνήσουν τις χιονονιφάδες.

Το βιωματικό εργαστήρι θα δώσει την ευκαιρία στους μικρούς μας φίλους να ζήσουν μια εμπειρία γεμάτη γέλιο, χορό, αυτοσχεδιασμό, δημιουργικές κατασκευές, δημιουργία γλυκού και face painting.

Περιορισμένος αριθμός θέσεων.

Κόστος: 15 Ευρώ

Σας περιμένουμε το Σάββατο 1/12 απο τις 15:00-16:30 για να περάσουμε ένα δημιουργικό και διασκεδαστικό απόγευμα. Φορέστε άνετα ρούχα και τις πιο τρελλές γιορτινές σας κάλτσες….

Σας περιμένω
Το ξωτικό ????
ΧχΧ

 

Λίγο πριν τα Χριστούγεννα μια ανανέωση τη χρειαζόμαστε..

Ένα πρωινό αφιερωμένο στις μικρές μας φίλες! Θα απολαύσουν ένα πακέτο ομορφιάς που περιλαμβάνει περιποίηση προσώπου, μανικιούρ και πεντικιούρ!

Ημερομηνία: 08/12/18
Ώρα: 09:00-12:00

Κόστος: 20 Ευρώ
Περιορισμένος αριθμός θέσεων για κρατήσεις παρακαλώ επικοινωνήστε στο 25212140.

Το κέντρο μας όπως και πέρσι διοργανώνει την εκστρατεία “Φέτος Γίνε εσύ ο Άγιος Βασίλης”. Η ομάδα του #ΠΑΙΔΟλογίου θα χαρίσει σε παιδάκια άπορων οικογενειών το δώρο τους από τον Άγιο Βασίλη. Από όλους εσάς που θα θέλατε να μας βοηθήσετε σε αυτή μας τη προσπάθεια ζητάμε ένα δώρο (κατά προτίμηση καινούργιο, να αναγράφει επάνω αν είναι για αγόρι ή κορίτσι και την ηλικία) για να μπορέσουμε να χαρίσουμε ευτυχία σε όσο πιο πολλά παιδάκια γίνεται.

Ας το κάνουμε ξανά λοιπόν! Πέρσι 143 παιδάκια πήραν το δώρο τους από τον Άγιο Βασίλη, φέτος ευελπιστούμε να δώσουμε ακόμη περισσότερα δώρα στα παιδιά. ????????????????????❄️

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Leave a Comment